In opdracht

In voorbereiding

Talent Night

Programma ter gelegenheid van het 22 1/2-jarig bestaan van de VandenEnde Foundation. Op deze feestelijke avond, in DeLaMar in Amsterdam, wordt het artistieke talent van Nederland gevierd.

2 juni 2023, DeLaMar Theater Amsterdam.

 

In voorbereiding

Gieskes-Strijbis Podiumprijs 2023

De Gieskes-Strijbis Podiumprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan twee makers die bijdragen aan de kwaliteit en de diversiteit van de podiumkunsten in Nederland.
Makers van theater, muziektheater, muziek, compositie of dans komen in aanmerking voor de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

11 september 2023.

Eindredactie

NTR Top 2000 – De Opening 2022

Vlak voordat de Top 2000 op NPO Radio 2 van start gaat, kijkt Leo Blokhuis samen met alle DJ’s vooruit naar de lijst der lijsten.
Top 2000 – De Opening is een programma boordevol muziek: met live optredens, mooie muziekfragmenten en persoonlijke verhalen.

Presentatie: Leo Blokhuis. Uitzending: 24 december 2022, NPO 3.

Creatief producent

Uitreiking Mary Dresselhuys Prijs 2022

De Mary Dresselhuys Prijs 2022 is toegekend aan actrice Janni Goslinga.

De Mary Dresselhuys Prijs is in 1992 in het leven geroepen door Joop van den Ende om het werk van Mary Dresselhuys te eren. Het is de vijftiende keer dat de prijs, op initiatief van de VandenEnde Foundation, wordt uitgereikt.

 

Creatief producent

10 jaar Blockbusterfonds

Het Blockbusterfonds bestaat 10 jaar. Deze mijlpaal werd gevierd met een informatief en muzikaal programma in het DelaMar Theater in Amsterdam.

 

Creatief producent

Gieskes Strijbis Podiumprijs 2022

In september 2022 werd de jaarlijkse Gieskes Strijbis Podiumprijs uitgereikt aan podiumkunstenaars Kate Moore en Femi Dawkins. Het is de grootste podiumprijs van Nederland.

Regie

Vaarwel Landschap van Gedachten, talks – Zaans Museum

Talks in het Zaans Museum, naar een concept van beeldend kunstenaar Marisca Voskamp. Deze interviewreeks is onderdeel van de tentoonstelling Vaarwel Landschap van Gedachten van Marisca Voskamp en Andre van Noord.

Eindredactie

NTR Top 2000 – De Opening 2021

Aan de vooravond van de start van de Top 2000 op Radio 2, blikken de DJ’s vooruit naar de lijst der lijsten. Een televisieprogramma boordevol muziek.

Presentatie: Leo Blokhuis. Eindredactie: Nandine van Karnebeek. Uitzending: NPO 3, 24 december 2021.