Over & contact

Bureau 1 Augustus werd in 2013 opgericht door creatief producent Nandine van Karnebeek en fotograaf / beeldend kunstenaar Michiel van Nieuwkerk. 1 Augustus is gespecialiseerd in het initiƫren en produceren van projecten op het gebied van kunst en cultuur. Wij denken graag mee en zijn in staat om een idee creatief en productioneel uit te bouwen tot een grootschalig project.

Het werk van 1 Augustus is divers. We maken tentoonstellingen, theaterproducties, festivals, culturele prijsuitreikingen, film- en fotografieproducties. We initiƫren onze eigen projecten en werken daarbij altijd samen met instellingen en organisaties. Ook werken we in opdracht.

Een kleine greep uit onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers: Gieskes-Strijbis Fonds, Het Parool, Blockbusterfonds, VandenEnde Foundation, De Balie, Zaans Museum, NTR, Museum Hof van Nederland, Oude Kerk, European Cultural Foundation, Nieuwe Kerk, Michiel Romeyn, en beeldend kunstenaars Marisca Voskamp van Noord, Andre van Noord, Aldo van den Broek, Jeroen Henneman.