Projecten

Fotografie

Wij zijn de Beste

Beeldcolumn van Michiel van Nieuwkerk.

Amsterdam kent ontelbaar veel Ajax fans, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, met uiteenlopende culturele achtergronden. Ajax is misschien wel de grootste gemene deler in de stad. In de liefde voor de club is het grootste deel van de Amsterdamse bevolking met elkaar verbonden.

In voorbereiding

KOPPEN Festival

Het KOPPEN Festival voegt een extra dimensie toe aan de beeldcolumn KOPPEN Amsterdam van Michiel van Nieuwkerk, die elke zaterdag in Het Parool verschijnt. De gezichten van de serie krijgen een podium en een stem. Een positief en kleurrijk programma waar de stad, in al de verschillende facetten, wordt gevierd.

Fotografie

De Brommer

De Brommer is een beeldcolumn van Michiel Romeyn, Michiel van Nieuwkerk en Nandine van Karnebeek die gedurende 2 jaar wekelijks in Het Parool verscheen. De serie is geïnspireerd op een iconische foto van Ed van der Elksen uit 1963.

 

Programma

De Bonte Avond

De Bonte Avond is een initiatief van Nandine van Karnebeek en curator Nathalie Faber, Gedurende 10 jaar presenteerden zij deze culturele salon, voornamelijk vanuit de Culturele Ambassade van het Lloyd Hotel en soms op locatie. De avonden kenmerkten zich door de mooie mix tussen high en low culture.