Projecten

In voorbereiding

KOPPEN Festival

In september 2022 initieert 1 Augustus het eerste KOPPEN Festival in Sexyland World in Amsterdam.

Het festival is een uitbreiding van de gelijknamige serie van Michiel van Nieuwkerk in Het Parool. Een positief en kleurrijk festival voor Amsterdammers door Amsterdammers.

In voorbereiding

Wij zijn de Besten

Amsterdam kent ontelbaar veel Ajax fans, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, met uiteenlopende culturele achtergronden. Ajax is misschien wel de grootste gemene deler in de stad. In de liefde voor de club is het grootste deel van de Amsterdamse bevolking met elkaar verbonden.

Fotograaf Michiel van Nieuwkerk werkt aan een bijzondere portretserie van Ajax fans die in het najaar van 2022 gepubliceerd zal worden.

De Brommer

De Brommer is een beeldcolumn van Michiel Romeyn, Michiel van Nieuwkerk en Nandine van Karnebeek die gedurende 2 jaar wekelijks in Het Parool verscheen. De serie is geïnspireerd op een iconische foto van Ed van der Elksen uit 1963.

 

De Bonte Avond

De Bonte Avond is een initiatief van Nandine van Karnebeek en curator Nathalie Faber, Gedurende 10 jaar presenteerden zij deze culturele salon, voornamelijk vanuit de Culturele Ambassade van het Lloyd Hotel en soms op locatie. De avonden kenmerkten zich door de mooie mix tussen high en low culture.